16. jun, 2014

Da er vi hjemme igjen :)

Da er en lang, slitsom, men også gøy og begivenhetsrik lang helg over.

Borte er virkelig bra, men som nevnt mange ganger før så er hjemme helt klart best :D

Det store skåret i gleden er at jeg virkelig savner Katarina (Atlas eier) hennes nydelige sønn Leo og hennes koselige søster Camilla.

Dere er fantastiske mennesker som jeg priser meg heldig som har fått sjanse til å bli kjent med :D :D

Så over til det dere alle lurer på...

Ble det søt musikk mellom Schenda og Atlas?

Etter en lang reise som begynte 08:47 Torsdag morgen i Kristiansand var jeg fremme hos dem 21.40 Torsdag kveld, de møtte oss på utsiden og Atlas begynte å flørte med Schenda med en gang.

Vi bestemte oss etter en stund for å gå innenfor da ting kan både ta tid for å komme skikkelig i gang og også kan være høylydt til tider.

Jeg rakk akkurat å sette meg i sofaen før de hang fast i hverandre.... kjærlighet ved første blikk ;)  Så ca kl 22 den 12.06 ble en velykket paring registrert i Sødertalje :p

Schenda syns det var virkelig vondt denne gangen og gav i fra seg en del lyd, men hun stod stille de ca 15 minuttene de hang fast.

Da de løsnet var Atlas klar for runde 2 etter kun få minutter, men da satte Schenda grensen: Ikke rør meg! glefset hun til Atlas.

Til det beste for begge hundene så sov Schenda i bur denne natten med Atlas liggende på utsiden og vokte/passe på henne :P

Dagen etter hadde Schenda kveldens opplevelser fremdeles friskt i minne og nekter Atlas å pare henne. Hun stilte seg villig opp da han snuste og slikket henne bak, men i det han besteg henne og nesten traff pep hun og "feiget ut". Men de lekte greit sammen og koset seg på turen. Det ble ingen paring på fredagen.

Jeg og Schenda skulle de neste to nettene sove på hotell som lå en ca 10 minutters gåtur unna. Det var ett flott hotell med koselige, hjelpsomme og ikke minst hundeglade personale :D

Schenda ble raskt den fødte hotell hund der hun løp inn og ut av heiser og med største selvfølge fikk servert vann av kelner utenfor hotellresturanten. Er man fin dame så er man!

Jeg fikk bord slik at jeg og Schenda kunne se hverandre hele tiden.

Alle som hilste på Schenda fallt selvsagt pladask, så det er tydelig at hennes sjarm  fungerer utenfor landegrensene også :P

På lørdagen reiste vi igjen opp til Katarina og Atlas. Hun løp opp trappene og var kjempe glad for å se han igjen.. men det samme skjedde igjen.... hun stod og viste seg villig, men hoppet unna før det ble heng.

Vi hadde egentlig gitt opp alt håp om to paringer, og siden de aller fleste tisper blir drektige på første/bare en paring så var dette ingen stor krise.

Da hun stod ved siden av meg og var villig selv om hun trakk seg i siste liten så bestemte jeg meg for å holde henne. Dette hjalp og plutselig så var denne helgens andre velykket paring i gang. Denne gangen hang de fast i nesten 30 minutter.

Den morgenen vi skulle reise kom det noen kinesere eller japanere ( ja jeg innrømmer glatt at jeg ikke kan se forskjell på dem) og dro frem kameraer og tok mange bilder av den flotte dronningen... som jo som den dronningen hun er poserte som en proff :p

Så nå er det bare å krysse fingrene :D

11 eller 14 Juli vil jeg reise til veterinær for ultralyd. Om vi da får se bankende hjerter der inne vil jeg lage en egen drektighet/valpeblogg til dette kullet også.

Om alt går bra så er termin ca 15 august og valpene vil da være leveringsklare minimum 8 uker senere. Og for de av dere som ikke klarer å vente så lenge så tar vi imot besøk når valpene er blitt 4 uker gamle.

Jeg blir å legge ut litt flere bilder fra helgen etterhvert som jeg orker å legge dem inn på pcen.

Neste oppdatering her blir senest etter ultralyd.