4. jan, 2014

Mokka har blitt stor pike :)

Jeg får begynne med begynnelsen. 

Som de fleste av dere sikkert vet så er min jobb hunderelatert. Jeg holder kurs, privat timer og utfører pelstell og pass. Både daglig pass (mens eier er på jobb feks) og "kennelpass".

Den 29 desember kom det en 71cm høy og nærmere 50kg tung riesen gutt til oss ved navn Bob som skal være her til den 7 Januar mens matfar er på tur til Moskva.

Han er en utrolig snill kosegutt som man blir glad i etter 5 min og han falt raskt til ro her til tross for mine tre tisper. Eller det er en sannhet med modifikasjoner ... Mokka var fra første minutt nesten uimotståelig syns Bob. Og bortsett fra på tur må han forsøke å ri på henne.. noe som for henne oppleves både skummelt og vondt (les høyde og vekt lengre oppe).

Jeg tenkte jo selvsagt mitt men ristet det i begynnelsen av meg.. hun er jo bare valpen jo! ;)

Men neida... i dag var blodflekkene på teppet hennes et faktum.... den lille jenta mi er blitt stor <3 ;) Det blir spennende å se hvordan hun takler denne løpetiden og når neste kommer.

Bob er helt fantastisk... er ikke lyd i gutten i det hele tatt... og når Mokka ligger i buret (for å få helt fred og under foring) så er han roligheten selv og legger seg til å sove. 

Men når de begge er løse på stua her så blir det liv! Helt til Schenda kommer og sier at nok er nok.... da roer han seg helt til Mokka beveger litt på seg.. og så er det på an igjen...sukk ;) 
Og Mokka som den valpen/unghunden hun er vil jo selvsag leke og løper rundt og rundt med skrekkblandet fryd med Bob etter seg. Helt til han tar henne igjen og suger seg fast rundt bakparten hennes. Da får Bob både se og kjenne tenner om jeg ikke klarer å være kjapp nok til å hjelpe henne. Heldigvis så reiser han før stådagene hennes.... både for hans og hennes del. 
Når det gjelder meg så kommer han til å bli dypt savnet i det han går ut døra.... 

Men heldigvis så kommer han tilbake hit igjen på ferie igjen :)

 

Når det gjelder trening så har det vært så som så i det siste.... jul med syk unge og middags gjester på nyttårsaften har vært med å bidratt til det. Litt har det selvsagt blitt... men ikke noe "skikkelig"

Fremover vil vi jobbe med ruta og avstand momentene. 

Håper dere har hatt en fredelig julefeiring og ønsker dere alle ett lykkebringende godt nyttår!