7. jun, 2013

Valpene har blitt reg, fått sine navn og er snart 7 uker.

Her har det vært mye kaos den siste tiden, med syke barn, syk selv og all den jobben valpene, kattungene og øvrige dyr har ført med seg oppi det hele. 

Valpene har vært på sin første "tur", badet og opplevd litt pelsstell.

14 Juni skal de til veterinæren noe jeg er sikker på de vil ta på strak arm. jeg har undersøkt litt selv og om jeg er så flink til å telle som jeg tror jeg er, så har alle fått ned begge testiklene sine. Og sånn som de hopper,spretter og herjer så tviler jeg sterkt på at noe skal være galt med hjertet eller lungene ;)

De er også blitt registrert siden sist og har da selvsagt også fått sine navn:

 

Blå er nå og for alltid kjent som:

Basculin Bad Boy Blixen:

Han er kullets lille tenker og en utrolig sjarmerende og kul fyr. Han var den som først forstod koden til hvordan bli løftet ut av kassen (å være stille og sitte) og den som først forstod betydningen av klikkeren. Det å lære nye ting syns han er veldig gøy, og han blir tydelig stolt når han får ting til. Han elsker å leke med alt (selv om at jeg desverre må innrømme at for tiden så er tærne mine en klar favoritt ;) )

 

Rød er nå og for alltid kjent som:

Braviary Big Ben:

Denne fyren er full av fart og sprelll, og med en utrolig humor de fleste bare kan misunne ham. Det virker rett og slett som om han av og til ler av seg selv. Han er også en bestemt og i mangel på andre ord en utrolig dominant fyr. Er det bråk i kassen og han kommer så roer det seg ganske så fort. Han virker ytterst lovende til div hundesporter og vil med sin væremåte og mentalitet trenge å komme til noen med erfaring med rasen og som ønsker å bruke ham aktivt. 

Og det vil han også. Om alt ser bra ut etter veterinær undersøkelsen skal han reise til en oppdretter i USA. Hun konkurrer også i Agillity på internasjonalt nivå og planene hun har for ham er å bruke han i avl om han utvikler seg bra og i Agillity.

 

Gul er nå og for alltid kjent som:

Baltoy Bold Beezum:

Han er en mildere versjon av sin bror Big Ben, men helt klart bestemte meninger ute og går her også. Han har en utrolig gjenstand og lekelyst som jeg tror vil gjøre at han passer perfekt til alt det en evnt eier ønsker å bruke ham til. Han vil også trenge en eier med litt erfaring, men ellers så vil han passe de fleste som ønker en aktiv og klovnaktig fyr å jobbe med.

 

Lilla er nå og for alltid kjent som:

Blaziken Blade Bonzo:

Han er kullets lille hjerteknuser, en glad og lykkelig liten gutt som henger seg på det meste som er nytt og gøy. Han er utrolig glad i barna her og er den som er mest forsiktig av valpene når det kommer til biting på hender og føtter. Han elsker å ligge i en varm armkrok og er den som er roligst av valpene. Men ikke la han lure deg... er det noe han virkelig vil og mener er verd å kjempe for så lar han seg ikke tråkke på! Han vil passe for de fleste, også en  aktiv familie som kun er ute etter en turvenn. Men han vil selvsagt også trenge mental stimulering, men vil slik jeg ser det ikke ha like stort behov for en "jobb" slik som Big Ben og Beezum. 

 

Felles for dem alle er at de er veldig stødige og trygge alle som en. Om det er noe som skremmer dem avreagerer de raskt og deretter går de og undersøker saken.

Samboeren min mistet det ene grytelokket her om dagen... svosj sa det så kom 4 små løpende ut av kjøkkenet (smellet skjedde rett ved kjøkkendøren) men sekundet etter stoppet de alle sammen og gikk inn igjen for å undersøke og lukte på lokket. Hele senarioet endte med at to av valpene stod oppå lokket mens de to andre begynte å tygge på det ;)

Vi har også hatt en del tordenvær og lyn de siste dagene ... noe som alle valpene tok med knusende ro.

En muligenst to valper igjen av årets "Pokemon" kull

 

Ta kontakt ved interesse :)

Det vil komme stå bilder av valpene og film av en liten klikker økt i løpet av kvelden eller morgendagen.

Enjoy :D