1. mai, 2013

Valpene 9 dager gamle

Som overskriften sier så er de nå 9 dager siden de flotte guttene kom til verden.

I fremtiden så vil bloggen bli oppdatert senest på Mandagen, da det er ukedagen de ble født.

 

Denne gangen ventet jeg pga at jeg vile veie dem etter en uke (veide dem jo ikke før etter to dager pga alt stresset) for å forsikre meg om at de vokser å legger godt på seg.... 

Og det kan du tro de gjør!!!!!

 

Valp 1: 490g Lagt på seg 280g

Valp 2: 590g Lagt på seg 310g

Valp 3: 560g Lagt på seg 310g

Valp 4: 495g Lagt på seg 269g

Så her vokser som bare det :)

De har også klippet klørne sine for første gang... overraskende nok sov de små seg igjennom hele "inngrepet". Mulig min timing hadde noe med det å gjøre, da de nettopp hadde sugd seg full av god og varm melk.

Neste uke vil jeg tro øyne og ører har begynt å åpne seg, jeg vil da begynne å klikke når Schenda går oppi til dem for å gi dem melk. Dette som en sped begynnelse av innlæring av klikker som belønnings signal.

Neste uke skal de også få sin første av 4 ormekurer, noe jeg alltid syns er veldig gøy. Er helt utrolig hvor mange morsomme uttrykk og reaksjoner det kan føre med seg.

Ellers så er det som seg hør og bør velsig stille i valpe kassen... det krever sin mamma å holde styr på dem alle men Schenda er en utrolig dyktig og snill mamma.

Ett par nye bilder er også lagt ut i B-kullets album.

Det blir flere bilder etterhvert... men nå så er det ikke så mye å ta bilder av. De ligger for det meste å spiser og sover... slik små valper skal :)

Da sees vi til uka :D