2. apr, 2013

Dag 45 - Sent men godt ;)

Jeg har vært litt på farten og dagene har rett og slett flydd i fra meg nå i påsken... så litt sent, men nå kommer ukens blogg.

Schenda er ufattelig sliten, det vil si hun sover mye, men er fremdeles med på ting som skjer. Som oftest er det lyden av mat som får henne til å reagere raskest for tiden 😋

Så stortsett så er det dagens tur, dagens 2-3 måltider (hun klarer ikke så store porsjoner lengre, hun er i godt hold så selve porsjonen for dagen er ikke så mye større) og det å sove som står på programmet🙂

Hun vil nå i etapper klippes, det er tungt for henne å stå på bordet lenge av gangen. Dette gjøres pga pelsstell ikke er det som kommer til å få prioritering fremover og pga floker hun fikk etter geleen de brukte under ultralyden.

Hun stønner og grynter mye mer enn vanlig, både under søvn og under morgenkosen. Dette er jo veldig normalt for gravide og en annen ting som også er normal er snorking. Jeg tuller ikke, hun snorker som en voksen mann! Dette kun når hun ligger på ryggen, men det gjør jo Pumier stort sett hele tiden.

Jeg har også sett små antydninger til bevegelser på buken hennes... og hun er økt til litt over 61 cm i magen, så jeg er virkelig spent på antallet denne gangen :)

Valpene:

Fostrene er på dag 45 ca 86 mm. Pigmentflekker er synelig på kroppen og pelsen begynner å komme.
De nedre tennene kalsifiseres nå, skallen, virvler og mitre knokkel på tå 3 og 4 forben samt 3 bakben dannes. Hjørnetenner dannes samt øvre PM 3.
Indre organer som magesekk,blære,hjerte kan nå sees, samt hodet. Fosterbevegelser kan sees. 

 Neste oppdatering vil komme i løpet av helgen :)