B-kullet fra 4 ukers drektighet og frem til levering .

1. aug, 2013

Siste helgen i juni reiste Beezum og Blixen (nå Blix) til sine nye hjem. Big Ben (nå Ben) møtte sin eier i Danmark 22 juli.

 

Blix: 

Hans nye eier Lena og hennes venninne møtte oss i Oslo og Blix falt til ro i henes armer med en gang. Han har fått en ny hundebror og har mye å gjøre. De har både sau og hester der han bor og han har etter å ha bjeffet på dem de første dagene blitt vandt til dem.

Han har kjørt ferge, vært på familiebesøk og ellers undersøkt alt det spennende som fins der han bor. Han er en tøff og uredd fyr som elsker livet og det eneste "problemet" er hans sylskarpe små piraya tenner og at han bjeffer en del på andre hunder de treffer på sin vei. 
Men det vil de to takle utmerket sammen :D

Takk for at du tar så godt vare på en av mine små engler! Jeg vil alltid være her for dere om dere trenger meg <3

Beezum:

 

His new owner Kristine came all the way from the United States to take her little boy and was with us the whole weekend. Both on the kennel reunion and the exhibition day. She reports a positive and happy boy who has as his favorite hobby to bite his _ new mates in the hock ... which is not very popular;) He learns quickly and according to her training buddies he has a great personality and a great future ahead of him :)
It was fate that brought you two together and only fate that ever shall separate you <3 Thanks for the pictures and updates and for taking such good care of him!


Hans nye eier Kristine kom hele veien fra Usa for å hente sin lille gutt og var med oss hele helgen. Både på kenneltreff og på utstillingen dagen etter. HUn melder om en positiv og glad gutt som har som sin yndlings hobby og bite sine flokk frender i hasene... noe som ikke er så veldig populært ;) Han lærer raskt og har i følge hennes trenings kamerater en stor personlighet og en stor fremtid foran seg :)

Det var skjebnen som førte dere to sammen og kun skjebnen som noen gang skal få skille dere <3 Takk for bilder og oppdateringer og for at du tar så godt vare på ham!

Ben;

Ben's owner was in the netherlands on the AG championships and therefore we met her in Denmark. He have a tough guy who addresses most things with composure. Like when he took part in the opening ceremony ... during all the commotion, he decided to dig up the sand in the arena instead. He charms everyone he meets and Karen are very happy with him. He have, despite his young age visited several countries (more than me;)) and is now finally come home to the USA and meet the rest of the family :)

Good luck on your journey in life, I hope the world show you as much love and joy that you show it. Thank you for showing my little angel the world and that you take such good care of him :)

Ben sin eier var i nederland på AG mesterskap og vi møtte henne derfor i Danmark. Han er en tøff fyr som tar det meste med fatning. Som da han var med på åpnings sermonien... under alt ståheiet bestemte han seg for å grave opp sanden i steden. Han sjarmerer alle han møter og Karen er kjempe fornøyd med ham. Han er tross sin unge alder vært innom flere land (flere enn meg ;) ) og er nå endelig kommet seg hjem til USA og få møte resten av familien :)

Lykke til på reisen ut i livet, måtte verden vise deg like stor kjærlighet og glede som du viser den. Takk for at du viser min lille engel verden og at du tar så godt vare på ham :)

29. jul, 2013

Braviary Big Ben på standen i Danmark mens vi venter på hans nye eier :) Han bæsjet så og si bare sand resten av dagen ;)

7. jun, 2013

Her har det vært mye kaos den siste tiden, med syke barn, syk selv og all den jobben valpene, kattungene og øvrige dyr har ført med seg oppi det hele. 

Valpene har vært på sin første "tur", badet og opplevd litt pelsstell.

14 Juni skal de til veterinæren noe jeg er sikker på de vil ta på strak arm. jeg har undersøkt litt selv og om jeg er så flink til å telle som jeg tror jeg er, så har alle fått ned begge testiklene sine. Og sånn som de hopper,spretter og herjer så tviler jeg sterkt på at noe skal være galt med hjertet eller lungene ;)

De er også blitt registrert siden sist og har da selvsagt også fått sine navn:

 

Blå er nå og for alltid kjent som:

Basculin Bad Boy Blixen:

Han er kullets lille tenker og en utrolig sjarmerende og kul fyr. Han var den som først forstod koden til hvordan bli løftet ut av kassen (å være stille og sitte) og den som først forstod betydningen av klikkeren. Det å lære nye ting syns han er veldig gøy, og han blir tydelig stolt når han får ting til. Han elsker å leke med alt (selv om at jeg desverre må innrømme at for tiden så er tærne mine en klar favoritt ;) )

 

Rød er nå og for alltid kjent som:

Braviary Big Ben:

Denne fyren er full av fart og sprelll, og med en utrolig humor de fleste bare kan misunne ham. Det virker rett og slett som om han av og til ler av seg selv. Han er også en bestemt og i mangel på andre ord en utrolig dominant fyr. Er det bråk i kassen og han kommer så roer det seg ganske så fort. Han virker ytterst lovende til div hundesporter og vil med sin væremåte og mentalitet trenge å komme til noen med erfaring med rasen og som ønsker å bruke ham aktivt. 

Og det vil han også. Om alt ser bra ut etter veterinær undersøkelsen skal han reise til en oppdretter i USA. Hun konkurrer også i Agillity på internasjonalt nivå og planene hun har for ham er å bruke han i avl om han utvikler seg bra og i Agillity.

 

Gul er nå og for alltid kjent som:

Baltoy Bold Beezum:

Han er en mildere versjon av sin bror Big Ben, men helt klart bestemte meninger ute og går her også. Han har en utrolig gjenstand og lekelyst som jeg tror vil gjøre at han passer perfekt til alt det en evnt eier ønsker å bruke ham til. Han vil også trenge en eier med litt erfaring, men ellers så vil han passe de fleste som ønker en aktiv og klovnaktig fyr å jobbe med.

 

Lilla er nå og for alltid kjent som:

Blaziken Blade Bonzo:

Han er kullets lille hjerteknuser, en glad og lykkelig liten gutt som henger seg på det meste som er nytt og gøy. Han er utrolig glad i barna her og er den som er mest forsiktig av valpene når det kommer til biting på hender og føtter. Han elsker å ligge i en varm armkrok og er den som er roligst av valpene. Men ikke la han lure deg... er det noe han virkelig vil og mener er verd å kjempe for så lar han seg ikke tråkke på! Han vil passe for de fleste, også en  aktiv familie som kun er ute etter en turvenn. Men han vil selvsagt også trenge mental stimulering, men vil slik jeg ser det ikke ha like stort behov for en "jobb" slik som Big Ben og Beezum. 

 

Felles for dem alle er at de er veldig stødige og trygge alle som en. Om det er noe som skremmer dem avreagerer de raskt og deretter går de og undersøker saken.

Samboeren min mistet det ene grytelokket her om dagen... svosj sa det så kom 4 små løpende ut av kjøkkenet (smellet skjedde rett ved kjøkkendøren) men sekundet etter stoppet de alle sammen og gikk inn igjen for å undersøke og lukte på lokket. Hele senarioet endte med at to av valpene stod oppå lokket mens de to andre begynte å tygge på det ;)

Vi har også hatt en del tordenvær og lyn de siste dagene ... noe som alle valpene tok med knusende ro.

En muligenst to valper igjen av årets "Pokemon" kull

 

Ta kontakt ved interesse :)

Det vil komme stå bilder av valpene og film av en liten klikker økt i løpet av kvelden eller morgendagen.

Enjoy :D

 

 

 

 

26. mai, 2013

Ukene flyr avgårde så alt for fort og gutta vokser som aldri før.

Jeg har hatt problemer med å få logget meg inn på hjemmesiden, det har derfor ikke blitt før nå.

Valpene har hatt besøk avfotograf i dag og det ble tat mange flotte blder og film av valpene utendørs. Jeg blir å lage et "skikkelig" blogg innlegg når jeg får dem :)

 

I mellomtiden så kan dere kose dere med to videoer som jeg selv har tatt av dem med mobilen. Dere finner dem under bloggens oversikt.

I morgen eller Tirsdag får valpene besøk av ei jente som skal kjøpe valp herfra, men som dessverre ikke kan nå ved dette kullet og heller ikke skal ha hanne. Hu håper veldig at ting ordner seg slik at hun kan få en valp etter Schendas datter Pepsi.

Hun skulle også ta med seg kameraet og ta noen bilder.. så det blir mange bilder på hjemmesiden fremmover.

Når jeg har fått bildene vil jeg også skrive litt mer om hver enkelt valp.... personlighetene deres har kommet mer og mer frem den siste uka og det er bare uffattelig gøy å oppservere dem.

26. mai, 2013

Er ikke lett når alle brødrene dine begynner å bli trøtte og kroppen er full av lek og sprell ;)