Leon og Lisbeth

Lille Leon har blitt en stor og flott gutt <3 Her har han vært hos Schenda sin oppdretter Toril og klippet seg for første gang :) 4,5 mnd...

Leons første uker hos sin nye familie. 20.02.12

Leon går snart inn i sin 11. leveuke, og det syns. Han har vokst, i følge samboer som de ukene her kun har vært hjemme i helgene. Personligheten til Leon er svært tydelig. Han vet hva han vil for å si det sånn! Det er mye snakking på gang, fra han står opp, til han legger seg. Han piper og kravler når han vil ned fra bærende stilling, han hopper og opp ned når han vil opp i sofaen eller når han vil bli sett, han boffer og passer på oss for å nevne noe.. Men han er også veldig flink til å roe seg ned når jeg sier ifra, til å slutte å tygge på noe når jeg sier nei..og han roer seg da, når han ikke får lov til noe...så det er håp folkens;-) Han går fint i bånd, har mye øyekontakt og han er en glad liten rakker. Ellers har han blitt mye tryggere ute i nærmiljøet, han er mer interessert i mennesker, han er roligere og han begynner å få kontroll på sansene..for det er ikke enkelt å få oversikt når det kommer noen forbi med ski, en med akebrett, en isbil m/musikk og et fly i full fart mot sydenland..;-) Inne i leiligheten er han helt komfortabel nå.
 
Leon har fått en liten smakebit av klikkeren , og han (VI) liker det!;-) Har lært seg sitt og legge seg. Ellers er han trygg i nærkontakt og han kommer på innkalling. Ut over dette tar vi alt i rolig tempo. Alt må synke ordentlig inn synes jeg. Det Leon og vi skal jobbe med fremover er litt flere sosiale settinger som t-bane, buss , ut på besøk osv. Litt alenetrening skal inn etter hvert, i tillegg til at vi skal jobbe mer med bitehemming og å bli husren:-) Stå pent og sånn øver vi på...men det er så vanskelig når alt er spennendes og kroppen er full av energi!! Kloklipp er det også tid for nå..MEN, så blir det en hel del kosing og soving innimellom også..vi har GOOOOOD tid. Må tross alt nyte å være valp:-)
 
Bildene er fra tur til Lutvann. Leon hoppet og spratt hele turen, og stoppet for å snuse på kvister og blad. Når vi gikk forbi mennesker og andre hunder (som det var mange av på en søndag) var han kjempeflink! Ingen skeptisk boffing, men mer logrende hale og nysgjerrige øyne. Herlig å oppleve at han er blitt roligere og sikrere på seg selv, sammen med oss. Han elsket stenene, gresset, røttene og snøen der vi "campet". En vellykket tur. :-)

Lille Leon 8 uker. Man kan tydelig se at go gutten har vokst ja :)