23. jan, 2012

Valpene 6 uker og har fått halsbånd og navn.

Nå har valpene fått sine første (farge)halsband og sine navn. Eierene får mulighet til å også få navnet de velger med :D

Tispe 1 sølv: All my love for you.

Hun er virkelig kjærlig og elsker alle (derav navnet;). Men hun er en uhyre tøff og sterk jente, først og fremst mentalt men også fysisk. Vurderer sterkt å beholde henne selv om ikke rette og erfaren nok kjøper dukker opp. Hun virker ytterst lovende i både lp, ag og andre hundesporter med sin høye lekelyst, gjenstanslyst og stå på vilje :D

Hann 2 brun: Above expectations.

Han er rett og slett nydelig og har virkelig overgått mine forventninger med en allerede super pels og gjenstanslyst. Han er virkelig en stødig kar som lyser selvsikkerhet og respekt.. (vet det høres merkelig ut, gutten er 6 uker!)

Tispe 4 gull: Another shooting star.

Hun er virkelig kullets lille gledespreder og ser virkelig ut som ett sjerneskudd der hun fyker frem og tilbake på gulvet her. Hun er alltid glad og lykkelig med en hale som mer eller mindre har logret fra den dagen hun var født.

Hann 5 blå: A little heartbreaker.

Han er kullets lille filosof... han sitter mye å "tenker" og er ikke den som først kaster seg ut i leken. Han er ikke redd eller engstelig på noe vis, men vurderer situasjonen litt før han kaster seg uti det med liv og lyst:D  Det gøyeste han vet er å henge i halen til "tante" Zafira, og han er virkelig en liten hjerteknuser...så det så ! ;)

____________________________________________________________________________________________ 

Nå er de så gamle at personligheten deres kommer mer frem for vær dag som går.  Jeg må si at jeg virkelig koser meg med dem og ser med gru frem til den dagen de ikke er her lengre. Men det er heldigvis noen uker igjen og mye som skal gjøres frem til den tid. Jeg har frem til nå bare sporadisk trent valpene på håndtering på bord (noe som ståbildene bærer preg av;) ), dette vil nå gjøres daglig. De skal vendes til å bli kjent på/i ørene, labbene rettere sagt å bli håndtert overalt og det å se på tennene.

Til fredag vil de også erfare sitt første bad med litt greeing og klipp etterpå. Klipping av klør har de fra de ble født vært igjennom vær uke og det vil de fortsette med til de drar herfra. De vil også denne uken om været tillater det få oppleve sin første tur utendørs. Vi venter +grader om ett par dager så vi krysser fingrene.

Til Lørdag så kommer en av kjøperene på besøk og det gleder jeg meg veldig til! Vi har snakket en del på telefon så jeg føler jeg kjenner henne litt allerede, men det er alltid spennende å treffe folk face to face. Samboeren hennes skal også være med og det skal jo bli koselig å treffe ham også:D Husker selv hvordan det var å komme på besøk til oppdretter og treffe valpen MIN for første gang, den følelsen kan rett og slett ikke beskrives.

Håper bare jeg klarer å gjøre opplevelsen like minnerik for henne slik min oppdretter gjorde for meg...

 

Det er fremdeles valper igjen så ta kontakt om du er interesert, også om du bare ønsker å vite mer om denne fantastiske rasen!

Stå bilder og hodebilder av valpene finner dere HER.

Enjoy!