6. jan, 2012

Valpene 3,5 uker gamle.

Valpene er som overskriften sier 3,5 uker gamle og forandrer seg nesten fra minutt til minutt.

De søker nå mer kontakt og kjenner meg igjen når jeg kommer, noe man merker på intense pip og logrende haler. Det er få ting i livet som kan samenlignes med den gleden  man føler når man blir møtt av 4 logrende hjerteknusere som viser med hele seg at de er virkelig glade for å se deg:D

Knurring er også noe valpene har lært seg denne uken, og det er såå gøy å lage lyd og bryte med hverandre.. "kampen" for tilværelsen er i gang. 

Jeg blir å begynne så smått og fòre valpene når de er 4 uker gamle, da jeg syns de er stadig sultne til tross for hvor mange ganger Schenda ammer dem. Schenda er også veldig tynn og legger ikke noe videre på seg, så for å skåne henne så tror jeg det er det beste.

 

Schenda har også begynt å være med på tur igjen denne uken, turene er på max 1 time og hun nyter dem i fulle drag :D Som alle som selv har barn vet så er det deilig å få litt fri innimellom :D

Jeg har også lagt til ett nytt album der jeg vil legge ut bildene av valpene fra nå av. Det blir tatt så mange bilder fremover og i bloggen går det bare å legge inn ett og ett bilde.

Vekten på valpene er nå:

Tispe 1 : 1100g

Hann 2: 1220g

Tispe 4: 870g

Hann 5: 760g

Bildene fra valpenes ormekur ligger i det nye albumet som ligger rett under bloggen på menylinjen og det blir lagt ut en film i bloggen.

Enjoy!