18. apr, 2012

Nå har lille Sandra (nå Mira) også flyttet til sitt helt eget hjem :D

Jeg ble oppringt Søndag formiddag av ei koselig dame som heter Anne Grethe. Hun har hatt pumier tidligere fra Torild (min oppdretter, Fretos Kennel) og etter litt prat så fant vi ut av at en av hennes Pumier er søster til Schendas mamma Sarina, altså lille Mira sin tante.

Ca 4 timer senere stod hun på døren min og etter litt snakk og litt kos så tok hun lille Mira med seg hjem.

Hun er fremdeles sky og redd av seg, men Anne Grethe sier at det går bedre for vær dag, hun er veldig glad i barn men syns fremdeles voksne kan være noe skumle og da spesiellt menn.

Men er det noen som kan hjelpe henne med det så er det Anne Grethe!

Min lille nydelige og snille prinsesse, måtte verden behandle deg som du behandler dem du er glad i, med tillitt, respekt, lojalitet og endeløs kjærlighet!

________________________________________________________________________________________

Nå er det bare merkelig... merkelig stille, merkelig rolig på tur og merkelig å våkne ommorgenen uten en kald valpesnute i fjeset og valpetenner i nesen ;)

Så nå er det altså over?

Nei, det er nå det begynner både for meg og for dere kjære valpekjøpere. Nå skal dere skape ett liv  og mange gode minner sammen,mens jeg skal glede meg over alle de gode minnene jeg har fra de var her hos meg.

Jeg vil alltid være her for dere og de flotte hundene deres, jeg vil glede meg sammen med dere når det går bra,la tårene trille når ting blir leit og komme med råd og hjelp når/om ting blir tøft og vanskelig.

Jeg vil takke dere for at dere valgte meg som deres oppdretter, noe som jeg ser på som en stor ære. Takk for at dere tar så godt vare på deres nydelig pumitasser og for at dere tålmodig holder ut mitt evigvarende mas etter bilder og annen oppdatering ;)

Jeg gleder meg til å treffe dere alle igjen og til å se dere vise frem de nydelige valpene deres. Jeg kan nesten ikke vente til KUR-utstillingen når vi alle skal sees igjen. Jeg er skikkelig spent på hvordan valpene reagerer når de ser meg, jeg kommer sikkert til å felle noen tårer som vanlig... men dere kjenner meg vel litt nå og overlever det ;)

Lykke til alle mine søte små... dere vil alle alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte!