20. feb, 2012

A Little Heartbreaker Kaizer har flyttet til sitt nye hjem! Valpene 10 uker.

Lille blå (nå kjent som Kaizer) har flyttet til sitt nye hjem i Skien sammen med Chatarina, hennes mann Helge og deres barn:D

Der har han som dere ser på bildet det trygt og godt ;)

De ringte meg tidlig i forrige uke og etter en koselig prat ble vi enige om at de skulle komme å besøke oss på fredagen. Da han ikke viste hvordan det var med tanke på hennes jobb ble vi enige om at de skulle ringe i løpet av uka og avtale nærmere når på fredagen de skulle komme. Onsdag ettermiddag ringte han igjen å spurte om de ikke heller kunne komme på torsdagen, det passet vist bedre slik i henhold til hennes jobb. Men de lurer ikke meg, trangen til å møte den lille go gutten ble rett og slett for stor ;) ;)

Da de på torsdagen stod på trappen og bøyde seg ned til valpene hoppet og spratt lille Kaizer mellom far Helges armer og ville opp. Jeg ante allerede da at dette måtte være det perfekte hjem for ham, og da han minutter senere sovnet hos Helge var jeg overbevist! 

De var like overbevist og timer senere var de på vei hjem....

Har tilbudt dem å komme her å klippe han når han er rundt 4-5 mnd, håper de kommer for jeg kan nesten ikke vente med å se ham igjen :D

Lille søte Teddybjørnen Kaizer, jeg ønsker deg alt godt  hos din nye familie. Spre like mye glede hos dem slik du har gjort her hos oss.  Du har siden du ble født gledet oss med ditt søte ansikt, elskelige vesen, din omtenksomhet og ditt varme hjerte fyllt med utømmelig kjærlighet!

Han kommer til å få seg en egen side slik som Leon har fått (den siden finner du HER) så snart jeg får oppdatering og flere bilder av ham :D

Leon, Kaizer og de to jentene som er igjen her hjemme er nå blitt 10 uker gamle og vokser så fort at man nesten ikke rekker å blunke engang ;)

De er med på det meste nå, både sammen og alene. Det blir mye turer på meg da valpene ennå ikke bør eller klarer å følge med på like lange turer som Zafira og Schenda trenger. Itillegg til det så er det viktig at de begge to får oppleve verden alene og med det bli trygge og selvsikkre hunder :D

Jentene har gått sitt første "spor" denne uka (3-5m med godbitspor) og det var kjempegøy syns de og tok utfordringen på strak arm. Sitt innlæringen har gått som en lek og vi skal denne uken trene på ligg og target.

Det blir mer og mer klart for meg ettersom ukene går at lille sølv blir her hos oss.  Den skal være temmelig perfekt for henne den som ringer ihvertfall! ;)

Jeg vet selv hvordan jeg håndterer ting og hva jeg mener skal til for at hun skal fortsette å utvikle seg i riktig retning. Det er verre med andre syns jeg... æsj.. ble vanskelig å forklare dette ;)

Jeg vil avslutte med å si takk... takk til Lisbeth, John, Chatarina og Helge for at dere tar så godt vare på mine (nå deres) søte små! Jeg kunne ikke bedt om noen bedre enn dere!