12. feb, 2012

Above expectations Leon Noir har flyttet til sitt nye hjem!

Lille mr brun (nå Leon) har nå flyttet til sitt nye hjem i Oslo :D

Da jeg skulle på oppdrettserminar og hjelpe min oppdretter Torild med å stille en av hennes hunder avtalte vi at de kunne hente ham der.

05.20 på Fredagsmorgen gikk vi ombord på toget i Kristiansand, dette var noe tidlig syns både jeg og lille Leon så vi sovnet temmelig raskt begge to :D

Ca klokken 9 våknet vi av at høytaleranlegget saat vi på neste stopp ville være ett par min. Jeg bar ham ut og etter litt snusing satt han seg å tisset, tydelig stolt da jeg roset ham ;)

Vi hadde rundt en times ventetid i Oslo før toget til Råde gikk der mannen til Torild, Bengt var så snill å kom og hentet oss :D

VI gikk inn i den store hallen for å vente, lille Leon syns alle menneskene og de rare lydene var megakule og hoppet og spratt glad rundt. Han la sin elsk på en liten jente vi møtte og hennes nye sprettball ;)

Etter en liten stund betemte jeg at vi skulle gå ut igjen, jeg trengte en røyk og lille Leon hadde nok ikke vondt av å tisse litt før vi gikk på toget. Plutselig stoppet det helt opp i den andre enden av båndet, og hva fikk jeg se da jeg snudde meg?!

Joda, der midt på gulvet blandt mennesker som gikk frem og tilbake for å rekke sine tog, unger som skrek og gråt og beskjeder som dundret over annlegget lå lille Leon og snorksov! ;)

 

Jeg var veldig spent på hva Torild ville si, jeg mener jo selv at han er nydelig fin (mener da eksteriør osv...men ellers også seff ;) ) Og det er viktig som oppdretter at man kan se slike ting.. både når man skal velge til seg selv og andre. Det første Torild sa var: Sjekk det nydelige hodet på ham! Phu..jeg kunne puste lettet ut... hun bekreftet alt det jeg også har sett i gutten både på godt og vondt... Med det mener jeg at han er en trygg gutt som er mentalt sterk. Men med dette så kommer jo også egne meninger osv...

 Det var litt rart og trist da de kom å hentet ham, men etter å ha sett hvor glade de ble og hvordan leon sovnet og slappet av i samboeren Johns armer så vet jeg at jeg har valgt riktig. Jeg ble derfor etter ca 10 min etter de hadde dratt fyllt med en dyp ro. Han kommer til å få det som plommen i egget hos dem, og han er allerede blitt den lille familiens tapre sønn ;)

Jeg Ønsker min lille go gutt og hans nye "tjenere" (les eiere) alt godt i deres ferd sammen i den store verden.

Ha ett godt, lykkelig og langt liv lille Leon... Pumien med ett vakkert yttre, nydelig "indre" og med hjerte og mot som en liten løve!