5. feb, 2012

Valpene 8 uker: Hatt besøk av fotograf og vært ute å lekt i snøen.

Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet her inne, og det beklager jeg. Men dethar vært så mye å gjøre på alle fronter at jeg rett og slett ikke har hatt tid...

Valpene vokser som ugress og utvikler seg fra dag til dag:D

Fredag 28.01 hadde valpene sitt første bad, litt klaging ble det jo men alle taklet det greit men så litt sørgelige ut der bare den lille snuten titte frem fra håndkleet ;)

Lørdag 28.01 hadde valpene sitt første "offisielle" besøk av Lisbeth og hennes samboer John som bor i Oslo. Det var kjempe stas syns både jeg og valpene og tror (håper ihvertfall) at de hadde det koselig også. Hun tok til klipping som fisken i vannet og var tryggheten selv.

Men å velge hvilken valp hun skulle ha var verre. Etter å ha reist hjem og tenkt frem til Onsdagen falt valget på den vakre og stødige Mr Brun. Så den kjekke gutten dere ser på bildet skal bli Oslo gutt :D Lykke til min lille engel <3 

Som jeg skrev tidligere så har jeg vært flinkere til å trene håndtering på bord med valpene, noe som de virkelig er blitt flinke til :D og det kommer godt med når de til Onsdag skal til dyrlegen for sjekk og chip.

Prøver nå og ha dem ute i 5-10 min vær dag.. men passer på at vi holder oss litt i bevegelse og tar dem inn om de viser tegn til ubehag. Jeg har jo ikke kunne hatt dem ute pga været, så ble veldig glad da alle valpene var tryggheten selv de få gangene (2 ganger) de nå har vært ute.

Det ble til og med stupt i brøytekanter og bæring på brune høstblader:) Forskjellige mennesker som vi har møtt på vår lille vei har blitt overrøst med kyss og klem (les klem merker etter ville valpetenner) ;)

Det vi holder på med nå er å vende oss til transport kassen, alle sammen men spesielt mr Brun. Han og jeg reiser med toget tidlig på Fredags morgen til Råde ( min oppdretter Torild) der Lisbeth og John henter ham senere på dagen/kvelden. Jeg skal opp dit på oppdrettermøte og tilbydde meg å ta ham med meg opp dit.

I går hadde valpene besøk av fotograf og det ble tatt bilder både inne og ute av ei som både er flinkere enn meg til å ta bilde og bedre utstyr. Bildene ble knallfine og kan sees HER.

hun tok også flere bilder av mamma Schenda og "tante" Zafira som både ble morsomme og fine. Disse kan sees HER

Enjoy!