Valpene fra før fødsel og frem til levering.

12. des, 2012

For ett år siden på denne tiden så hadde jeg vært våken mesteparten av natten, men jeg var likevel lys våken. Livets store mirakel skjedde den morgenen, og jeg klarte ikke å la være å kikke på dem. Høre de små klynkene og med respekt og beundring se på Schenda som bare instinktivt viste hva hun skulle gjøre. At de små blinde og forsvarløse skapningene skulle bringe så mye gleder for meg og dere var ennå uvist. 
Men Schenda var en super mamma. 

Etterhvert kom også tante Zafira inn i livene deres og viste dem det de trengte å vite om hvordan hunder skal oppføre seg med hverandre. 

Tiden gikk og de flyttet til sine nye hjem, der dere tok over jobben med å vise dem verden, og dere har gjort en fantastisk jobb! Jeg er så stolte av dere alle sammen.... både dere og deres nydelige Pumier! 

Gratulerer med dagen alle mine nydelige små! Fortsett med å spre glede vær eneste dag til eierne deres og alle andre som er så heldige å få være i deres nærvær.

Gratulerer med 1 års dagen All my love Pepsi, Another schooting star Mira og A little Heartbreaker Kaizer!

Og selv om Above expectations Leon Noir dessverre ikke er med oss lengre så vil han for alltid være i våre hjerter ♥
29. jul, 2012

I går på dagen skjedde det noe helt forferdelig som jeg aldri kommer til å glemme.. Leon ble påkjørt av en bil og døde noen få minutter senere, bare 7 1/2 mnd gammel.

Tomrommet inni meg nå, og smerten jeg kjenner beskriver og viser hvor mye han har gitt meg og hvor mye han har betydd. Det viser også hvor mye en hund kan være. Som første gangs hundeeier var jeg utrolig heldig med Leon, han var en drøm å "oppdra". Han ble på den korte tiden en usedvanlig rolig valp, med et blikk som viste så mye varme og kjærlighet.

Du var alt jeg trengte
♥ Sov søtt lille venn.

18. apr, 2012

Jeg ble oppringt Søndag formiddag av ei koselig dame som heter Anne Grethe. Hun har hatt pumier tidligere fra Torild (min oppdretter, Fretos Kennel) og etter litt prat så fant vi ut av at en av hennes Pumier er søster til Schendas mamma Sarina, altså lille Mira sin tante.

Ca 4 timer senere stod hun på døren min og etter litt snakk og litt kos så tok hun lille Mira med seg hjem.

Hun er fremdeles sky og redd av seg, men Anne Grethe sier at det går bedre for vær dag, hun er veldig glad i barn men syns fremdeles voksne kan være noe skumle og da spesiellt menn.

Men er det noen som kan hjelpe henne med det så er det Anne Grethe!

Min lille nydelige og snille prinsesse, måtte verden behandle deg som du behandler dem du er glad i, med tillitt, respekt, lojalitet og endeløs kjærlighet!

________________________________________________________________________________________

Nå er det bare merkelig... merkelig stille, merkelig rolig på tur og merkelig å våkne ommorgenen uten en kald valpesnute i fjeset og valpetenner i nesen ;)

Så nå er det altså over?

Nei, det er nå det begynner både for meg og for dere kjære valpekjøpere. Nå skal dere skape ett liv  og mange gode minner sammen,mens jeg skal glede meg over alle de gode minnene jeg har fra de var her hos meg.

Jeg vil alltid være her for dere og de flotte hundene deres, jeg vil glede meg sammen med dere når det går bra,la tårene trille når ting blir leit og komme med råd og hjelp når/om ting blir tøft og vanskelig.

Jeg vil takke dere for at dere valgte meg som deres oppdretter, noe som jeg ser på som en stor ære. Takk for at dere tar så godt vare på deres nydelig pumitasser og for at dere tålmodig holder ut mitt evigvarende mas etter bilder og annen oppdatering ;)

Jeg gleder meg til å treffe dere alle igjen og til å se dere vise frem de nydelige valpene deres. Jeg kan nesten ikke vente til KUR-utstillingen når vi alle skal sees igjen. Jeg er skikkelig spent på hvordan valpene reagerer når de ser meg, jeg kommer sikkert til å felle noen tårer som vanlig... men dere kjenner meg vel litt nå og overlever det ;)

Lykke til alle mine søte små... dere vil alle alltid ha en spesiell plass i mitt hjerte!

8. apr, 2012

Da har jeg gjort det jeg trodde jeg aldri kom til å gjøre. 01.04.12 reiste Silva (sølvet) nå Pepsi til sitt nye hjem sammen med eier Åse og hennes to hunder Melis og Nadia.

Der venter ett liv med kjærlighet, turer, trening, utstilling og agillity. Vi håper at dette er starten på den neste Norgesmesteren i AG vi :D 

Broren Leon bor bare 10 minutters kjøring unna så jeg håper de treffes og har det gøy sammen :D

Åse skulle egentlig komme å se på Sandra, men falt pladask for lille Pepsi...

Årsaken til at Åse fikk kjøpe henne var pga at hun har erfaring, skal bruke henne aktivt og at hun gikk med på en avlsrett avtale.

Så om alt går bra så vil Pepsi om ca 3 år komme tilbake til oss med valper i magen, noe som er kjempespennende og noe vi gleder oss masse til :D

Pepsi vil også få seg sin egen side slik som Leon så snart eieren hennes sender bilder og litt oppdatering om hvordan det går :D

Jeg har snakket med henne på telefon og hun er kjempefornøyd med den lille jenta si. Det eneste er at hun allerede har merket jentas bestemte meninger (du ble advart;) ), hun vil IKKE være alene mens mor har det gøy og er ikke redd for å la folk høre det heller...

Du vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt Pepsi og jeg ønsker deg all hell og lykke i alt du måtte foreta deg i løpet av livet! lev lenge og lykkelig, du lille Pumi som stjal mitt hjerte (og alt annet du fikk tennene dine i!) <3

 

Så da er det bare lille Sandra igjen og vi har alle sammen merket at Pepsi nå er borte. Jeg er vel den eneste som savner henne (bortsett fra barna da) og man kan tydelig nå se hvor mye Sandra ble dominert av henne. Før så gikk hun aldri med halen opp over ryggen, mens hun nå bærer den stolt, hun er om mulig enda mer leken og spretten nå. 

Første gangen vi var å gikk tur etter Pepsi hadde reist så begynte jeg faktisk å gråte, først forde jeg ble trist av tanken på hvor mye hun har holdt seg selv tilbake og deretter av glede over hvor glad og fri hun nå virket.

Når det gjelder at hun er noe reservert så er det allerede stor bedring etter litt trening, hun vil nok aldri bli den som løper bort for å rundslikke fremmede (men det er jo heller ikke typisk for en Pumi) men det vil ikke sette noen begrensninger for henne i hverdagen eller i konkurranse sammenheng.

Håper at hennes perfekte hjem snart dukker opp, hun fortjener sin helt egne familie å gjøre lykkelig.

Ellers så er tannfellingen begynt for fullt (se bilde), noe som betyr tygging på apsolutt ALT!

kan ikke huske at Schenda var slik, men vi kommer oss nok igjennom det denne gangen også :D

 

 

 

15. mar, 2012

Er noe rusk her og der, men er kjempe fornøyd. Det er jo nesten 4 år siden sist vi konkurrerte og treningen har ikke vært gjevnlig eller planlagt før nå nylig. Men det var godt over opprykk sum så ser meg fornøyd med det. Det er i Eliten man skal perfeksjonere ;)